ژاندارک

ژاندارک

tragedy plus comedy equales time
ژاندارک

ژاندارک

tragedy plus comedy equales time

JONATHAN WOLSTENHOLME 1950 | THE SURREAL BOOKS


جاناتان وولستن هولم (متولد 1950) یک نقاش و تصویرگر مشهور انگلیسی است که بیشتر او را به خاطر کارهای شگفت انگیزی میشناسند که از کتابهای قدیمی الهام گرفته شده اند.


کتاب روی کتاب مجموعه ای از آثار تصویرگری اوست که  مضمون


آن شرح دنیای کتابها توسط کتاب هاست.جاناتان تا به حال 31


 نمایش در لندن برگزار کرده است که شامل خواننده و  کاوشگر


 سرخ(فراید لندر) که چندین بار به نمایش در آمده است می باشد.


همچنین در مسابقه * چشم فهیم* در گالری بازار برنده یک جایزه

 در سال2002 شده است.

 

در سال 1997 نمایشگاهی از آثار جاناتان به نام  *کار بر روی ورق* برگزار شد.



ادامه مطلب ...

10 غذای آلوده ای که هر روز میخوریم!!


در این مطلب، در مورد 10 غذایی  که آلوده به میکروب های متفاوت هستند و می تونند برای بدن ضرر داشته باشند توضیحاتی رو میخونین :


1. گوشت مرغ
آلودگی: نتیجه تحقیقاتی که در سال 2010 میلادی توسط «گزارش مشتری ها» منتشر شد، نشان می دهد 62 درصد از مرغ و جوجه های کبابی آلوده به باکتری کمپیلاباکتر است و 14 درصد نیز باکتری سالمونلا دارند. تعداد مرغ هایی که به باکتری های دیر مرگ آلوده هستند، نسبت به 6 سال پیش 30 درصد افزایش یافته است.
در سوپرمارکت:  بهتر است به دنبال خرید مرغ های ارگانیک باشید. این مرغ ها در محیط های خلوت تر رشد کرده اند و کمتر احتمال آلودگی کمتری دارند. بهتر از آن نیز، خرید مرغ های محلی است.
در خانه: وقتی مرغ را در سینک ظرفشویی شستید، سریعا آن را داخل قابلمه بپزید. مرغ را کاملا بپزید و اجازه ندهید قسمتی از آن خام یا نیم پز باقی بماند. هنگام پخت یک مرغ درسته نیز برای اطمینان از پخته شدن آن، دمای قسمت های ضخیم ران مرغ را تست کنید.
2.  همبرگر گوشت
تحقیقاتی که در آمریکا صورت گرفته است، نشان می دهد بیش از 53 درصد از همبرگرهای گوشت باکتری کلوستریدیوم پرفرینجنز، 30 درصد استافیلوکوکوس و 12 درصد، لیستریا دارند.
در سوپرمارکت: سعی کنید همبرگرهای تهیه شده از گوشت گاو ارگانیک را بخرید. یافته های علمی نشان داده اند، این همبرگرها فقط 4.5 درصد باکتری سالمونلا دارند. گاوهایی که علوفه، غله و سویا نمی خورند، اسید معده آنها افزایش می دهد  و منجر به عمر بیشتر باکتری های موجود می شود.
در خانه: به تکه های همبرگر خود پونه کوهی تازه اضافه کنید. در دانشگاه ایالت کانزاس آزمایشی روی ادویه های مختلفی که خانم های خانه دار به گوشت اضافه می کنند، انجام شد و نشان داد پونه کوهی به خوبی می تواند باکتری های گوشت را از بین ببرد. برای هر 450 گرم گوشت، یک قاشق چایخوری پونه به آن اضافه کنید. در ضمن، بهتر است همبرگرهای ضخیم روی آتش مستقیم کباب شوند.
3.  گوشت بوقلمون
آلودگی: بوقلمون یکی از آلوده ترین پرنده های خوراکی است. آزمایشات نشان داده اند، گوشت بوقلمون شامل یکی از باکتری های لیستریا، کمپیلاباکتر، کلوستریدیوم یا هر سه آنها به طور یکجا است.
در سوپرمارکت: سعی کنید بوقلمون ارگانیک خریداری کنید. این بوقلمون ها بدون آنتی بیوتیک رشد می کنند. بسیاری از پرورش دهنده های تجاری بوقلمون، به پرنده های خود دارو تزریق می کنند که موجب رشد بیشتر باکتری در بدن آنها می شود. در واقع، نتیجه تحقیقات کارشناسان دانشگاه مریلند نشان داد بوقلمون های ارگانیک باکتری کمتری از انواع غیر ارگانیک ندارند، اما باکتری های آنها مقاومت کمتری دارند و سریع تر از بین می روند.
در خانه: سعی کنید گوشت بوقلمون را از وعده های ثابت غذایی خود حذف کنید. این گوشت ها بسیار آلوده هستند. اما در صورت استفاده نیز باید هر سطحی که با گوشت خام بوقلمون در تماس بوده است را بسیار تمیز شست و شو بدهید و ضدعفونی کنید. به جای استفاده از اسکاچ، با دستمال یکبار مصرف آنها را بشویید. گوشت بوقلمون منبع بزرگی از باکتری های مضر است.
4. صدف خام
آلودگی: صدف های خوراکی حاوی میکروب هایی همچون کمپیلاباکتر و ویبریو ولنیفیکوس هستند. تحقیقاتی که روی صدف های خوراکی انجام شده، نشان داده است 9 درصد صدف ها به باکتری سالمونلا آلوده هستند.
در سوپرمارکت: آنها را از فروشگاه هایی تهیه کنید که به طور اختصاصی این ماده خوراکی را می فروشند.
در خانه: بسیار ساده است، حتما صدف را به طور کامل بپزید. صدف ها، خواص مفید زیادی دارند و سرشار از ویتامین هستند اما پیش از مصرف حتما آنها را بپزید.
5. تخم مرغ
آلودگی: مرغ یا تخم مرغ، کدام آلوده تر است؟ مسلما تخم مرغ. تخم مرغ به طور سالانه منجر به بیماری بیش از 660 هزار نفر و مرگ 300 نفر می شود.
در سوپرمارکت: به بسته بندی تخم مرغ ها توجه کنید. اصولا تخم مرغ هایی که توسط مرغداری های بزرگ بسته بندی می شوند، احتمال بیشتری برای آلوده بودن به باکتری دارند. زیرا مرغ های زیادی در این مراکز نگهداری می شوند و در نتیجه آلودگی نیز بیشتر است. بهتر است از تخم مرغ های رسمی و محلی استفاده کنید.
در خانه: تخم مرغ را داخل جعبه خودش و در سردترین منطقه یخچال نگه دارید. پس از شکستن تخم مرغ، حتما دست های خود را بشویید. حتما تخم مرغ را کامل بپزید مگر اینکه جزو مواد غذای دیگری باشد.

ادامه مطلب ...

ترجمه ی فانتزی /:)

Long time no see :دارم لونگ میپیچم نگاه نکن
 His friends:دوستان هیز
 Categorize:نوعی غذای شمالی که با برنج و گوشت گراز طبخ میشود
 Acrobat reader:ژیمناستی که موقع اجرا خراب می کند
 Quintuplet: این تاپاله کجاست؟
 Good Luck: چه لاکِ قشنگی‌ زدی
 Subsystem: صاحب دستگاه
 Godzilla: خدای استفاده کردن از مرورگر موزیلا
 Jesus: در اصفهان به بچه گویند که دست به چیز داغ نزند
 Accessible: عکس سیبیل

 Longtime: در حمام ، زمان پیچیدن لونگ را گویند
 Comfortable: بفرمایید سر میز
 Good one: وانِ بزرگ و جادار
 Sweetzerland: سرزمینی که مردمانش زیاد زر می‌‌زنند اما به دل‌ می‌‌نشیند
 Communication Board: کامیونی چه زمانی‌ شن را برد ؟
 Avocado: کادو از طرف خانم آوا
 Cambridge: شهری که تعداد پلهایش انگشت شمار است
 Liverpool: استخری که در آن گروهی جیگر در حال شنا هستند
 The man who owns a locker: مرتیکه لاکردار
 Insecure = این سه نابینان
 Free fall: فال مجانی
 Easy Love: لواسان
 San Antonio: به ترکی‌ ، شما آنتونیو هستید
 Bertolucci: چپ چشمی که بربر نگاهت می‌کند
 Burkina Faso: برو کنار وایسا
 Parkinson: پسر سرایدار را گویند که در اتاقکی در پارکینگ زندگی‌ می‌کند
 Velocity: شهری که مردم آن از هر موقعیتی برای ولو شدن استفاده می‌‌کنند
 Black light: سیانور
 Refer: فرکردن مجدد مو
 Very well: رها و آزادو افسارسرخود و بی تکلیف و سرگشته و بی جا و مکان
 Tequila shot: پیک شادی
 Shutter Island: شعبه‌ کبابی شاطر عباس در کیش
 Avatar: تلفیقی است از آواز ،ساز ایرانی‌ و تصاویر سه بعدی که در پس زمینه پخش می‌‌شوند
 Moses: در اصفهان به موز گویند
 Macromedia: رسانه های عوام فریب
 Guns N’ Roses: غنچه گان
 Good Luck on your exams: به هنگام امتحانات لاکِ قشنگی زده بودی
 Legendary: اداره ی محافظت از لجن و کثافات شهری